Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Mollerussa

Contacte

Contacte

Contacte
Contacte

Contacta amb nosaltres

"Som aquí para marcar la diferència i fer-ho des de l'amor i el respecte envers aquelles criatures d´arreu del món que ens són confiades. El nostre compromís amb la nostra tasca és absolut."

Si necessites més informació o vols fer alguna pregunta, omple el qüestionari i l´equip de Kids&Us Mollerussa estarà encantat de posar-se en contacte amb tu al més aviat possible. 


Kids&Us Mollerussa

Av. de la Pau, 34 baixos
25230 Mollerusa - Lleida
Espanya, Tel. 973 601 073 / 684 384 729
mollerussa@kidsandus.cat

Director/a del Centre

Sandra Martí

Horari del centre

De dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 i de 16:00 a 20:00h ·HORARI D'ESTIU· MATINS: de dimarts a divendres de 9 a 13h / TARDES: de dilluns a dijous de 17 a 20:30h

Tweens&Teens By Kids&Us Mollerussa

Av. La Pau 49, baixos, 25230, Mollerussa
25230 Mollerusa - Lleida
Espanya, Tel. 973 601 073 / 684 384 729
mollerussa@kidsandus.cat

  Director/a del Centre

  Sandra Martí


  El responsable del tractament de les dades és l’empresa KIDS&US ENGLISH, S.L. Les dades recollides, així com les que es puguin generar, es tracten amb la finalitat de gestionar la inscripció i oferir-vos productes i serveis de Kids&Us. La base que permet el tractament de les dades és el vostre consentiment, i alhora el tractament és necessari per executar la relació comercial amb Kids&Us. Teniu dret a accedir, rectificar i/o suprimir les dades subministrades, així com sol•licitar-ne la portabilitat. També teniu dret a sol•licitar que es limiti el seu tractament o oposar-vos-hi. Les dades podran ser comunicades a altres empreses que formen part de la xarxa de franquícies KIDS&US ENGLISH, S.L., a KIDS&US ENGLISH, S.L., o empreses proveïdores de serveis de KIDS&US ENGLISH, S.L. i dels seus franquiciats. Si necessiteu informació addicional i detallada sobre protecció de dades, podeu consultar-la a l’enllaç següent.

  He llegit i accepto la política de privacitat *
  *Informació que has d'omplir obligatòriament
  Compartiu-ho >