Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Mollerussa

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Susanna Pomés

  Susanna Pomés

  Hola! Sóc la Susanna, la directora de Kids&Us Mollerussa. Sóc llicenciada en Biologia i professora de secundària. A més, he treballat molts anys en el món del lleure amb nens a partir d’un any. L’ensenyament és la meva passió! És gratificant veure com els nens creixen i aprenen al teu costat. I si a més ho fan jugant i gaudint, encara més! Tot i què puntualment faig alguna substitució, em trobareu al capdavant de l’escola donant la benvinguda als alumnes, atenent a les famílies i portant la gestió del centre.

 • Marta

  Marta

  Hola! Sóc la Marta i tinc 26 anys. Sóc de Lleida i fa dos anys que vaig entrar a formar part del món Kids&Us a l’escola de Mollerussa. Des de ben petita que sempre he estat en contacte amb l’anglès, el qual vaig acabar de perfeccionar amb una estada als Estats Units i un any d’intercanvi a Holanda. Actualment ensenyo anglès a grups de Linda, Sam, Oliver i Marcia. Fa relativament poc que he descobert la meva passió per ensenyar i és a través del mètode Kids&us on se m’ha brindat la oportunitat de comprobar que aprendre anglès de manera diferent i passant-s’ho bé és més que possible.

 • Andrea

  Andrea

  Hola! Em dic Andrea i tinc 23 anys. Actualment visc a Sudanell (Lleida), però he estat vivint durant un temps al Regne Unit. M’agrada conèixer llocs nous i enriquir-me de cadascun d’ells. Ara mateix estic treballant en una Llar d’Infants a Lleida, ja que sóc mestra d’educació infantil i compagino aquesta feina amb una altra de les meves passions, que és ensenyar anglès als nens i nenes més petits de Kids&Us Mollerussa. El que més m’agrada de la meva feina és poder veure com els meus alumnes gaudeixen de les classes i com el seu aprenentatge millora cada dia més.

 • Sandra

  Sandra

  Hey! Sóc la Sandra, tinc 24 anys i visc a Mollerussa. Tinc el grau en Educació Primària en la menció d'atenció a la diversitat i a les necessitats específiques. Actualment, estic treballant en un centre d'educació especial a Lleida i combino aquesta gran experiència ensenyant anglès als grups d'Emma i Oliver a Kids&Us Mollerussa. M'apassionen els nens i nenes a l'igual que m'apassiona ensenyar. Considero que la metodologia emprada per Kids&Us és genial per apassionar als nens i nenes a aprendre i a créixer amb un somriure dibuixat als llavis. See you later!!!

 • Mirela

  Mirela

  Oliver & Emma's teacher

 • Natàlia

  Natàlia

  Hello! Em dic Natàlia, tinc 25 anys i sóc de Mollerussa. Tot i que sempre ho he tingut en ment, no ha sigut fins fa poc que he començat a introduir-me en el món de l’ensenyament. M’agrada treballar amb nens. És molt gratificant i agraït veure com evolucionen, creixen i s’impregnen de coneixement. Crec en l’educació en el lleure com a eina bàsica en el procés d’aprenentatge dels nens. Pel que fa a la llengua anglesa, he de dir que sempre he estat en contacte amb ella. A més, tinc la sort d’haver viscut vàries experiències a l’estranger – Illes Maurici, Irlanda i Anglaterra – que m’han donat impuls en la parla anglesa i m’han permès créixer personal i professionalment. Tinc moltes ganes d’endinsar-me cada cop més en el camp de l’ensenyament i aquest any començo la meva aventura a Kids&Us Mollerussa.

Compartiu-ho >