Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Mollerussa

Explora l’estiu amb les Fun Weeks!

Publicat 16/05/2017

Les Fun Weeks de Kids&Us segueixen el mètode “Natural English” d’adquisició del llenguatge que impartim a les nostres classes. Tots els continguts i activitats han estat creats pel Departament Pedagògic de Kids&Us i segueixen els estàndards de qualitat i excel·lència del nostre mètode.

Un estiu en anglès

L’objectiu de les Fun Weeks d’estiu és que els nostres alumnes segueixen en contacte amb l’anglès durant les vacances escolars d’una manera divertida i molt natural: jugant, cantant, fent manualitats o realitzant actuacions. Aquesta activitat forma part de l’Univers 360º de Kids&Us que té com a missió que l’aprenentatge dels nostres alumnes traspassi les aules. Així, des de Kids&Us oferim activitats i productes per garantir un contacte complet dels nostres alumnes amb l’anglès.

De 3 a 10 anys!

Les activitats de les Fun Weeks s’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys, que dividim per franges d’edat (3 i 4 anys, 5 i 6 anys i de 7 a 10 anys) i en grups de com a màxim 10 infants per professor. D’aquesta manera, assegurem que els nens puguin interactuar perfectament amb el professor i amb els seus companys.

Setmanes temàtiques i independents

Les Fun Weeks d’estiu de Kids&Us duren una setmana i són independents entre elles per oferir màxima flexibilitat a totes les famílies. Cada Fun Week segueix una temàtica diferent i totes les activitats estan totalment vinculades a l’eix temàtic. Així, viatjarem fins a la terra dels faraons a “Ancient Egypt”, aprendrem trucs de màgia impressionants a “Magic”, ens divertirem jugant amb unes mascotes molt especials a “Very Impotant Pets” o descobrirem que es viu dins d'una banda a '"Mad about music"

Activitats

Les Fun WeeKs estan plenes de jocs, manualitats, cançons, danses... i tot en anglès! A més, anirem a refrescar-nos a les piscines i sortirem d’excursió cada setmana per descobrir diferents indrets i realitzar tallers sorprenents! 

 

Si vols més informació o inscriure't a l'activitat, posa’t en contacte amb nosaltres.

Compartiu-ho >