Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Mollerussa

Puja al tren de les Fun Week d’estiu de Kids&Us

Publicat 03/05/2018

A Kids&Us Mollerussa ja estem preparats per a l’arribada de l’estiu i amb ell les nostres Summer fun week. Jocs, teatre, treballs manuals, hora del conte… Els campaments urbans d’estiu de Kids&Us estan plens d’activitats lúdiques i divertides, però sense renunciar a l’aprenentatge de l’anglès d’una manera natural i vivencial.

A més, aquest estiu les fun week estrenen dues noves temàtiques. Prepara’t per viatjar fins a la sabana africana i veure els animals més grans, més alts i més ràpids del món a les fun week Safari. També estrenarem Crazy Cook, una temàtica en què els nens es tornaran bojos per la cuina.

Les fun week són campaments urbans d’estiu que tenen l’anglès com la llengua vehicular per a totes les activitats i estan dirigides a nens i nenes d’entre 3 i 10 anys, siguin alumnes del centre o no. Els petits s’agrupen per franges d’edat amb un màxim de 10 nens per professor. Una proposta plena d’activitats lúdiques i noves experiències que faran de l’estiu un moment inoblidable. Aquest estiu l'equip de Kids&Us Mollerussa es desplaça fins a les instal·lacions del Club de Tennis Mollerussa per realitzar les Summer fun weeks. 

Si vols més informació, pots contactar amb nosaltres a mollerussa@kidsandus.es o per telèfon al 973 601 073 o 684 384 729.

Compartiu-ho >