Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Mollerussa

Travelling SAM

Publicat 08/01/2019

Comencem trimestre i amb ell una nova aventura: Travelling SAM! Al llarg d’aquest segon trimestre, els alumnes de Sam rebran una visita molt especial.

Cada setmana el SAM, protagonista del curs,  marxarà a casa d’un alumne per compartir uns dies amb la seva família. Així doncs, quan sigui el seu torn, el vostre fill/a s’endurà el Sam cap a casa el dia que vingui a classe i haurà de tornar a portar-lo a l’escola la setmana següent.

L’objectiu és que els alumnes gaudeixin d’una setmana amb el personatge i alhora reforcin els vincles amb aquest. Podeu aprofitar l’oportunitat per introduir  l’anglès en alguns moments familiars.

Us animem a que el Sam formi part de totes les vostres rutines diàries i que immortalitzeu aquests moments amb algunes imatges. Les fotos que aneu fent ens les podeu enviar al correu electrònic de l’escola mollerussa@kidsandus.cat o per WhatsApp al 684384729. Al final de cada setmana compartirem a les nostres xarxes socials un resum de les aventures viscudes pel Sam i de les fotos rebudes. Podeu penjar també els fotos als vostres perfils amb els hashtag #TravellingSam i #KidsandUsMollerussa.

Esperem que gaudiu al màxim aquesta experiència!

Compartiu-ho >